Privacy Beleid

Deze website wordt beheerd door Tatsuo Enterprise B.V., hierna te noemen Tatsuo Enterprise B.V..

Versie: 0.1. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-10-2014.


Bij bezoek aan deze website kan Tatsuo Enterprise B.V. gegevens van u verwerken. Dit kan gaan om gegevens die u bijvoorbeeld via vragenlijsten of ergens anders op de website hebt ingevuld. Ook in het kader van deze verwerkingen waarborgt en respecteert Tatsuo Enterprise B.V. uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit houdt onder meer in dat uw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor zover verenigbaar met de doeleinden zoals uiteengezet in bovengenoemde Gedragscode, uw persoonsgegevens door Tatsuo Enterprise B.V. beschermd worden en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit "Privacy Statement" geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van "cookies" op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen. 

Gegevensverwerking
 
Tatsuo Enterprise B.V. verzamelt en verwerkt informatie met betrekking tot cliënten en bezoekers van deze website in het verband met een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering en om te monitoren of deze website voldoende aansluit op de wensen van haar relaties. In het bijzonder is deze verwerking van persoonsgegevens gericht op het kunnen aanbieden van informatie met betrekking tot producten en diensten van Tatsuo Enterprise B.V. en gerelateerde derden en het kunnen uitvoeren van andere promotieactiviteiten, (het beoordelen en accepteren van (potentiële) cliënten, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten en het afwikkelen van betalingsverkeer en het verrichten van analyses van gegevens ten behoeve van statistische doeleinden. De informatie die u beschikbaar stelt via deze website kan verder gebruikt worden om u te informeren over, onder andere, de website en mogelijke veranderingen ten aanzien van het gebruik van de website. Uw persoonlijke gegevens zullen vanzelfsprekend niet worden verkocht of ter beschikking gesteld worden aan derden die geen dochtermaatschappijen van of anderszins gerelateerd zijn aan Tatsuo Enterprise B.V.. 

Websites van derden
 
Deze Privacy Statement is niet van toepassing is op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht. 

Vragen
 
Voor vragen over deze Privacy Statement en/of de wijze waarop Tatsuo Enterprise B.V. uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met Tatsuo Enterprise B.V.. Indien u geen prijs stelt op informatie over onze producten of diensten, kunt u dit aan ons doorgeven. 

Wijzigingen Privacy Statement
 
Tatsuo Enterprise B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.


Contact Gegevens


Wij verzoeken u contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft over ons Privacy Beleid.


Tatsuo Enterprise B.V.

Handelend onder de naam Soozhi
Bolderweg 2, 1332 AT, Almere, Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)85 40 19 800   (ma t/m vrij van 09:00-17:30)
E-mail: info@soozhi.com
KVK-nummer: 56235593
BTW-nummer: NL852033965B01

\r\n